POLİS TEŞKİLATI 170 YAŞINDA

19 Mayıs  İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Emniyet Teşkilatının 170. Kuruluş Yılı kutlamalarına daire amirleri, dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri muhtarlar katıldı.

 Törende konuşma yapan 19 Mayıs  İlçe Emniyet Hacı Osman Dağıstan; “Öncelikle törenimize hepiniz hoş geldiniz. Polis anayasa  ve kanunların  kendisine verdiği yetki ile gece gündüz demeden  görevini yapmaktadır.

Devletin bekası milletin huzur ve güvenliği için kutsal yeminine  bağlı kalarak gerektiğinde  canını feda etmekten cekinmemektedir. Bizim temel anlayışımız  milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde insan haklarına  saygılı olarak toplumun  huzur ve mutluluğunu sağlamaktır. Bizler görevimizi yerine getirirken  vatandaşın yardımına her zaman ihtiyacaımız var. Halktan kopuk bir görev anlayışı ile başarılı olmak mümkün değildir.

Bu desteğin artarak devam edeceğine inancımız sonsuzdur. Bu amaçla ilçe emniyet müdürlüğümüz 24 saat halkımızın hizmetindedir. Halkımızın emniyet teşkilatımıza gösterdiği ilgi ve alaka en zor görevlerde bile bizlere güç vermektedir. Bu güven ve desteğin sağlanmasının görevimizdeki başarıya bağlı olduğunu biliyoruz. Bu bilinç içerisinde emniyet teşkilatımız her kademesinde görev yapan personeli ile ilçemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir azimle kendisinden beklenenin en iyisini gösterme gayretindedir” şeklinde konuştu. Törende polis çocukları şiirler okudu. Program İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebriklerin kabulüyle son buldu.