OKUMA BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Okuma Bayramı'nda birinci sınıf öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerisini sergiledi. Öğrenciler, etkinlikte, öğretmenleri öncülüğünde hazırladıkları şiir ve müzikli oyun gösterilerini sundu.

 

Cumhuriyet İlkokulu 1/A Sınıfı Öğretmeni Nil Subaşı, “Değerli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler, kıymetli misafirlerimiz hepinizi saygı sevgiyle selamlıyorum. Her çocuk biz öğretmenler için yeni bir heyecan, yeni bir başlangıçtır” dedi.

 

Günler haftalar, aylar geçti. Öğretmeninizin anlattığı masalları, öyküleri dinlediniz. Güldünüz, oynadınız. Sonunda okumayı yazmayı öğrendiniz diyen Öğretmen Subaşı; “İyi bir insan olmak için ilk adımı attınız. Okuma yazma öğrenmek, her türlü beceriye sahip olmaktır. Birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur. Çocukların telaşı başka, velilerimizin heyecanı başka, öğretmenin gururu bambaşkadır bugün. Bayramdır bugün. Küçük ellerin, ilk zafere imzalarını attıkları gündür bugün. Bugünümüzün ve bundan sonra gelecek her günümüzün, bayram havasında olması dileğiyle, Okuma bayramınız kutlu olsun” dedi.