Milletvekili Kırcalı; “Samsun’umuz İçin Seferber Halindeyiz”

Milletvekili Kırcalı’yı AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven ve partililer karşıladı. Milletvekili Kırcalı, ilçe gezisi kapsamında 19 Mayıs İlçe Kaymakamı İbrahim Civelek, AK Parti İlçe Teşkilatını, sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

 AK Parti İlçe Teşkilatına hitaben yaptığı Kırcalı konuşmada; “Her gün teşkilat üyelerimizle ve vatandaşlarımız ile Samsun’umuzun çeşitli ilçelerinde ve mahallerinden bir araya geliyoruz. Halkımızla beraber oluyoruz, olmaya devam edeceğiz. Samsun Milletvekilleri olarak Samsunumuz için seferberlik halindeyiz. Her ilçemiz için yeni hizmetler gelecek. Sürekli halkımızın içindeyiz. Kaymakamlıklarımız ve belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. Onlar da bizleri ziyaret ediyor. İstişareler halindeyiz. Birlik ve beraberliğin olumlu sonuçlarını yaşıyoruz.  Her ilçemizin acil problemleri ile ilgileniyoruz. Hiçbir ilçemizi ihmal etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten dolayı AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı’ya teşekkür eden AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı Fatih Seven; “Samsun  ve diğer ilçelerimiz için büyük katkıları olan, tüm desteklerini bizler için sağlayan vekilimiz ile yoğun bir çalışma programı dahilinde daha fazla hizmet getirmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

HARUN YAZICI