KUMCAĞIZ MAHALLESİ 30 AĞUSTOS’U KUTLADI

Kumcağız Mahalle Geliştirme Güzelleştirme Derneği Başkanı Süleyman Yiğit; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919 ‘da Samsuna çıkması ile başlayan çok zor şartlarda devam eden milli mücadelemizin ve kurtuluş savaşımızın dönüm noktası olan, 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta sona eren, Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan başkomutanlık, meydan muharebesinin yıl dönümünü her yıl büyük coşkuyla kutluyoruz.

Son olarak 15 Temmuz gecesi cumhuriyet değerlerine ve demokrasimize, yapılmak istenilen darbe girişimi karşısında tüm halkımız ve siyasilerimiz dik durmuş, bu darbeyi engellemiştir.

Başta silahlı kuvvetlerimiz, emniyet teşkilatı, olmak üzere tüm kamu kurumlarına sızan, devletin, kurumlarını ele geçirmek üzere yapılanmış, bu tür yapılara kim destek vermiş ise bağımsız yargı tarafından yargılanmasını istemek biz vatandaşların en doğal hakkıdır “dedi. Dursun Kamacı 30 Ağustos Zafer Bayramı Tavla turnuvasında 1.olan, Efrail Keskin’e kupasını Yalçın Engiz’li, gecen yılın birincisine kupasını Kumcağız Mahalle Muhtarı İsmail Şener verdi. Program hediye çekilişi, yerel sanatçıların konser vermesi ile son buldu.

HARUN YAZICI