EMNİYET MUHTARLARI DİNLEDİ

19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Dağıstan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli, Mahalle Muhtarları ve Muhtarlar Dernek Başkanının katılımı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda toplantı yaptı.

Toplantıda katılımcı muhtarlara ilçenin genel güvenlik, asayiş ve trafik yönünden yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapılarak, mahalle muhtarlarının bölgelerindeki sıkıntılar dile getirilmiş olup, olayların çözümleri konusunda yetkili personel tarafından bilgi verildi.

İlçe Emniyet Müdürü Hacı Osman Dağıstan; “ Vatandaşımıza en kolay ulaşım yolunun muhtarlar olduğu, bu nedenle yapılacak toplantının temsil açısından önemli olduğunu belirterek, vatandaşlarımızın 155 polis imdat hattını daha aktif kullanmasını, hırsızlıklara karşı gerekli tedbirleri almaları konularında bilgilendirmelerin yapılacağı, kontör dolandırıcılığı, telefon dolandırıcılığı konularında halkın duyarlı hareket etmesi gerektiğini belirtti. Muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, bu tür toplantıların devam edeceğini söyledi.