Yıldıray Dündar`dan Gazetemize Ziyaret

Ak Parti Yakakent Belediye Başkan A. Adayı Yıldıray Dündar "Yakakent`in değişimi ve dönüşümünü daha da hızlandırmak için bu yola çıktım. Yakakentliyim, Yakakent`in evladıyım. Sorunları sıkıntıları en iyi bilenlerden birisiyim. Bu sorunları halkımızla çözmek için varım. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri ve Yakakentlileri utandırmasın" dedi.

 

Adaylığını Açıkladı.

 

 İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğün­de Veri Ha­zır­la­ma Kont­rol İşlet­me­ni ola­rak görev yapan 1972 Ya­ka­kent do­ğum­lu evli ve 2 çocuk ba­ba­sı Yıl­dı­ray Dün­dar Ak Parti Ya­ka­kent Be­le­di­ye Baş­kan Aday Aday­lı­ğı­nı açık­la­dı.

 

Ya­ka­kent il­çe­sin­de bu­lu­nan bir iş­let­me­de ya­pı­lan aday ta­nı­tım top­lan­tı­sı­na ilçe muh­tar­la­rı, iş adam­la­rı ve çok sa­yı­da va­tan­daş ka­tıl­dı. 

 

DAHA İYİ HİZMET İÇİN

 

Top­lan­tı­da ko­nu­şan AK Parti Ya­ka­kent Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­na Aday Adayı Yıl­dı­ray Dün­dar, “ Kutlu bir yol­cu­lu­ğun ilk adı­mı­nı at­tı­ğı­mız bu günde siz­le­ri saygı, sevgi ve mu­hab­bet­le se­lam­lı­yo­rum. 

Allah`ın rah­me­ti be­re­ke­ti he­pi­ni­zin üze­ri­ne oldun. He­pi­niz hoş gel­di­niz. Sizin de bil­di­ği­niz gibi Ya­ka­kent İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğün­de yak­la­şık 25 yıl­dır mü­dür­lü­ğün her ka­de­me­sin­de onur­la gu­rur­la görev yap­tım.

Bu­gün­de yine fark­lı bir kul­var da yine aynı amaç, azim ve ka­rar­lı­lık­la siz de­ğer­li hem­şe­ri­le­rim ve de­ğer­li dost­la­rı­ma daha iyi bir hiz­met ve­re­bil­mek için Ya­ka­kent Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­na Ada­let ve Kal­kın­ma Par­ti­sin­den aday adayı oldum.

 

YA­KA­KENT`İN EV­LA­DI­YIM

 

Sizin de bil­di­ği­niz gibi Ya­ka­kent`in ço­cu­ğu ola­rak içi­niz­den biri sizin ev­la­dı­nız ola­rak mer­kez­den tutun il­çe­mi­zin en ücra kö­şe­sin­de­ki va­tan­da­şın ne sı­kın­tı­sı ne derdi ol­du­ğu­nu bil­di­ğim için aday oldum.

Bizim nez­di­miz­de Be­le­di­ye­ci­lik emek demek hiz­met demek. Biz­ler bu­gün­den ya­rı­nı imar et­me­nin so­rum­lu­lu­ğu­nu omuz­la­rı­mız­da ta­şı­yo­ruz. Ben siz­ler­den ne baş­kan­lık ne makam is­te­mi­yo­rum.

Ben sa­de­ce si­zin­le be­ra­ber Ya­ka­kent`i yö­net­mek is­ti­yo­rum. Rab­bim çık­mış ol­du­ğu­muz bu kutlu yolda yar ve yar­dım­cı­mız olsun” dedi