MİNİKLER JANDARMAYI BAĞRINA BASTI

Samsun İl Jandarma Komutanlığı, Aile içi şiddetle mücadele çocuk kısım amirliği personelleri Jandarma Asb. Üçvş. Tuğçe Es Pehlivan ve Jandarma Asb. Çvş.  Şeyma Nur Onat Dereköy Şehit Hüseyin Aydın İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Çocuklarla bir araya gelen Kadın astsubaylar, okulun bahçesinde çocuklarla dolu dolu sohbet ettiler. Astsubaylar sınıfta çocuklara Jandarmanın önemi ve birimlerini anlattı.  Jandarma Asb. Üçvş. Tuğçe Es Pehlivan, “Bugün Şehit Hüseyin Aydın İlkokulunda Öğrencilerimizle güzel vakit geçirdik. Bir anlamda onların yüreklerine dokunduk. Çocukların yüzlerinde gördüğümüz mutlulukla bizler de mutlu olduk. Çocuklar bizleri gördüklerinde çok sevindiler, biz de onları gördüğümüz için çok sevindik. Onlara Jandarma Çocuk Dergisini hediye ettik ”dedi.

19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Kalınbacak, “Her zaman vatandaşın yanında olan jandarmamız bugün öğrencilerimize kadın subaylarımız jandarmanın çalışma faaliyetlerini anlattı. Hoşgörü ve sevgisinden konuşuldu. Kısacası burada gördüğümüz olay öğrenciler jandarmamızı bağrına bastı” şeklinde konuştu.

HARUN YAZICI