MİMAR İBRAHİM TÜRKOĞLU’NDAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA TEŞEKKÜR

Yapılan temayül yoklaması seçimlerinin ardından değerlendirme yapan AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Mimar  İbrahim  Türkoğlu, sivil toplum örgütlerinin siyasette öneminin ayrı bir yerde olduğunu söyledi.

Türkoğlu; “Seçimlere az bir zaman kala, güzel Samsunumuzda Allah`ın izni ile güzel işlere, projelere imza atacağız. Bir sürece girdik, Bölge insanımız nerede, ne zaman karar vereceğini çok iyi biliyor. Bu süreçte de Allah`ın izni ile bizleri tercih edeceklerine hiç şüphem yok. Ülkemizin, Samsunumuzun, Bölgemizin kalkınması için AK Parti ile bir daha diyecek halkımız” dedi.

Kendisine destek veren veya vermeyen bütün Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerine teşekkürlerini bildiren, AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Mimar İbrahim Türkoğlu; “Yapılan temayül yoklamasında İlimizde Sivil Toplum Kuruluşlarını temsil eden 245 STK`nın 1035 yöneticilerimiz adayını bu seçimde belirledi. Buradaki amaç, milletvekili sıralamasında kimi milletvekili görmek istiyorsunuz sorusuna söz hakkı tanımaktır. Yapılan seçimlerde kullanılan tüm oylar burada sayılmadan, zarflar genel merkeze gönderilip orada sayım yapılarak daha sonra kamuoyuna açıklanacak. Ben bu duygu ve düşüncelerimle şahsıma destek veren ya da vermeyen bütün STK temsilcilerimize teşekkür ederim” dedi.