HAKKINI ÖDEYEMEZLER

İlkadım’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Yeni, ‘Bu seçim yerel seçim olmaktan çıktı. Büyük ihanet, bu seçimleri belediye başkanı seçimi olmaktan çıkarmış Türkiye’nin varlık ve yokluk seçimi haline  getirmiştir.’ dedi

BAŞBAKANIN HAKKINI ÖDEYEMEZLER

            Paralel yapının giderek çirkinleştiğini ifade eden Ahmet Yeni,’Kendi çıkarları için yapamayacakları şey yok. İftira, ihanet, iki yüzlülük ne ararsanız var. Yalan söylemekten çekinmiyorlar. Başbakanın ayağını öpmek için sıraya girenler yandaş medyalarında salya akıtıyorlar.Milletin aklıyla, ferasetiyle, irfanıyla alay etmeye devam ediyorlar. Bunlar başbakanın hakkını ödeyemezler. İzim hakkımızı, bu milletin hakkını ödeyemezler. Samsun’da sadece Canik Başarı Üniversitesi örnek olarak yeter. İki elimiz yakalarındadır.

 

            Biz girdiğimiz şoktan çoktan kurtulduk. Ama şimdi paralel yapı şok yaşıyor. Kendilerine çok güveniyorlardı. Oyunlarının yüzde yüz tutacağına inanıyorlardı. Ancak başbakanımızın sağlam iradesi, milletin basireti tüm oyunlarını bozdu. Şimdi içine düştükleri bataklıktan kurtulmaya çalışıyorlar. Çırpındıkça batıyorlar, batacaklar. Çünkü bu milletin hüsnüzannını, güveninin, emeğini, himmetini siyonistlerin oyunları için feda ettiler. Ama bu millet de onları feda etti. Tarafını belli etti. İşte meydanlar işte tepkiler.

 

            Samsun Tarih Yazacak

İnşallah 17 ilçenin tamamına yakınını alacağız. Ak belediyeceilikle Samsun’u buluşturacağız. Samsun tarih yazacak. 25 Mart mitingimizde de bugüne kadar ki en büyük katılım sağlanacak. Meydanların almayacağı bir kalabalık bekliyoruz. Biz haklı bir talepte bulunuyoruz. Hizmet ettik, oy istiyoruz. Millet hizmet edene oy vermiyor mu? Biz de hizmetimizi yaptık tekrar hizmet edebilmek için destek istiyoruz. On defa gidip on defa gelenler gibi yapmadığımız halde, çalışmadığımız halde oy istemiyoruz. Milletimizin yüce takdirinedir ama biz hakkımız olanı istiyoruz. Bir vatandaşımız çıksın, tek bir vatandaşımız çıksın yol yapmadınız, hastanelerde rehin kaldık, okul, yurt, üniversite inşa etmediniz, ekonomiyi iyileştirmediniz, belediyeyi aldığınız ilçelerde susuzluk var, temizlik yapılmıyor, yeşil alan inşa edilmiyor desin ben tüm sçzlerimi geri alacağım. Ancak tek kimse çıkamaz. Çünkü biz yaptık, çalıştık, gece gündüz demedik. O sebeple çalıştık karşılığını istiyoruz.