SEVGİ EVLERİNDEN TOPALOĞLUNA ZİYARET

19 Mayıs İlçesi Sevgi Evleri Başkan Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

19 Mayıs ilçesi Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Talip Yılmaz, öğretmen Merve İrge, bakım ablaları Gülsüm Yavuz, Gamze Akkaya ve 3-6 yaş grubu  erkek yuva çocukları başkan Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

19 Mayıs ilçesi Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Talip Yılmaz yaklaşık 80 kapasiteli Sevgi Evleri`nde 70 civarı çocuğun kaldığını söyleyerek, buranın   0-6 yuva ve 13-18 yaş grubu kız çocukları için yapılan bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Sevgi Evleri idaresi ile İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim arasında yapılan görüşmeler neticesinde çocukların boş vakitlerini daha sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler ile geçirmeleri adına çeşitli kurslar ve faaliyetler ile çocukların daha sağlıklı ve daha verimli zaman geçirmeleri de sağlanmıştır” dedi.

19 Mayıs belediye başkanı Osman Topaloğlu “Öncelikle ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Bizlerde fırsat buldukça ilçemizde bulunan sevgi evlerimizi ziyaret ediyor ve bu evlerdeki çocuklarımızla tanışıyoruz. Fakat 3-6 yaş grubu çocuklarımızla bu gün tanışma imkânı bulduk. Fırsat buldukça sevgi evlerine olan ziyaretlerimize devam edeceğiz ”dedi. Çocuklarla yakından ilgilen ve tek tek sohbet eden başkan Topaloğlu onlara hediyeler verdi. Daha sonra sevgi evleri müdürü Talip Yılmaz ile bilgi alış verişinde bulundular.