BAFRA 75.YIL HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİLER

19 Mayıs Hamidiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Öznur Biberoğlu; “Genç nesiller ile yaşlıları bir araya getirerek; bu vesile ile öğrencilerin sosyal sorumluluklarının farkına varmalarına katkı sağlamayı planladıklarını ifade etti. Huzurevi sakinlerinin ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade etti. Bu ziyarette öğrencilerimiz yaşlılarımızla sohbet ederek hayat tecrübelerinden kesitler dinlediler. Öğrencilerimizden Emre Yılmaz Yasin-i Şerif okudu, Duhan Aker de dua yaparak yaşlılarımızı mutlu ettiler.

Okulumuz tarafından hediye edilen Erguvan ağacı yaşlılarımızla birlikte huzurevi bahçesine dikildi. Geçtiğimiz yıl ziyaretimizde hediye edilen limon ağacının büyüdüğünü görmek de bizleri ayrıca mutlu etti. Ağaçların büyüdüğünü, çiçeklendiğini görmek de öyle zannediyoruz ki, yaşlılarımızı mutlu eder.

Bu tür faaliyetler toplumsal dayanışma ve iletişimin sağlanması, yaşlılarımızın kendilerini değerli hmeleri açısından oldukça kıymetli. Onları mutlu etmek ve gençlerimizde sosyal sorumluluk bilinci uyandırmak için zaman zaman bu tür ziyaretleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.