JUDO ŞAMPİYONALARINDA 19 MAYIS FARKI

33 ayrı ilden toplamda 310 sporcu çekişmeli ve bir o kadarda renkli görüntülere sahne olan müsabakalarda 3 gün boyunca final mücadelesi verdi.

Müsabakalara katılan 19 Mayıs Belediyespor Judo Takımı sporcusu olan Reşithan Yiğit 42 kiloda Türkiye 2.si olarak madalya almaya hak kazandı.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret eden başarılı sporcu Reşithan Yiğit’e çeşitli hediyeler veren Başkan Osman Topaloğlu; “Genç kardeşimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Kendisinin ne ilk derecesi ne de son derecesi olacak, biz Reşithan’ın birinci olmasına alışmıştık, bu da nazarlık olsun. İlçemizde spor ile ilgilenen gençlerimizin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bizde bundan mutlu oluyoruz. Gençlerimizin doğru zaman geçirmeleri,  sporla ilgilenmeleri çok güzel, birde buna böyle güzel başarılar eklenince mutluluğumuz daha da artıyor” dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret eden Şampiyon Judocu Reşithan Yiğit Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.