SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Daha önce Merkez Camii, Engiz Mahalle Camii, Pazar Camii, Akşemsettin Camii ve Yeni Mahalle camilerinde gerçekleştirilen Sabah Namazı buluşmalarının bu haftaki durağı Ballıca Mahallesi Ayasofya Camii oldu.

19 Mayıs İlçe Müftüsü Emin Patan, Sabah Namazı buluşmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi: “İlçemizdeki camilerde sabah namazı buluşmaları başlattık. Buluşmalarımıza merkez camilerimizden başladık ve bu çalışmayı ilçemizdeki diğer camilerde de gerçekleştirmek istiyoruz. Sabah Namazı buluşmalarına bayan kardeşlerimizi de davet ediyoruz ve onlar da teveccüh gösteriyorlar.

Programlarımız Sabah Ezanıyla beraber başlıyor, namazdan önce Yasin-i Şerif Sûresi okunuyor, tesbihât yapılıyor, ilahiler okunuyor, daha sonda Sabah Namazı kılınıyor, namazdan sonra ise 20 dakikalık dini sohbet yapılıyor, sonra soru sormak isteyenlere imkan tanınıyor ve sorularına cevap veriliyor.

Sabah programımız namazdan sonra sunulan çorba ve çay ikramıyla sona eriyor. İnşallah Önümüzdeki Cuma Günü Sabah Namazı buluşmamızı Karşıyaka Camiimizde gerçekleştireceğiz. Bütün erkek ve bayan kardeşlerimizi sabah namazı buluşmamıza bekliyoruz” dedi.