DAĞKÖY MAHALLESİ’NDE ASKER EĞLENCESİ

Sevinç, hüzün ve eğlencenin bir arada yaşandığı geceye, çok sayıda kişi katıldı. Asker annesi; “Bizim için en büyük mutluluk, çocuğumuzun askere gidişini görmektir. Bunu şu tabloda görüyoruz. Bu görevi onlar yapacak, biz burada huzurla uyuyacağız. Askerlerimize, şimdiden hayırlı görevler, sabırlar diliyoruz. Allah kavuştursun” dedi.

Bu gecenin organizasyonu için günlerdir çalışan asker adayı; “Bu bayrak, bizim, bu vatan bizim, bu ülkenin her karış toprağı bizimdir. Dolayısıyla, atalarımızın Şehit kanlarıyla suladığı toprakları savunmak için bayrağı devralma zamanı geldi. Bu akşam burada vatani görevini yapmak için gün sayıyorum.

Vatani görevimi en iyi şekilde yapmak için hazırım. Allah hiç birimizi utandırmasın. Bu bayrağı atalarımız bana ve diğer asker arkadaşlarıma emanet etti. Taşımaya devam edecek, bizden sonrakilere de onurla, şerefle devredeceğiz. Dünya’nın en güçlü ve en şerefli ordusunun bir neferi olmaktan gurur duyuyor, beni bu onurlu günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.