KÜÇÜK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Ziyarete Esentepe ilköğretim okul müdür yardımcı Çetin Coşkun ve sınıf öğretmeni Abdullah Çilesiz eşliğinde 19 öğrenci katıldı.

Esentepe İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Abdullah Çilesiz; “ Sosyal bilgiler dersimizde yerel yönetimler konumuz vardı. Biz de öğrencilerimizle hem başkanımızı ziyaret edelim hem de öğrencelerimiz yaparak yaşayarak öğrenerek konuya daha iyi hâkim olsun istedik, başkanımızı ve belediyemizi ziyaret ettik.

Başkanımıza yoğun programına rağmen bizleri güzel bir şekilde ağırladığı için teşekkür ederim” dedi. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, öğrencilere belediyenin görev ve yetkileri, belediye başkanının görev ve yetkileri, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Topaloğlu; “Bugünün küçükleri yarının büyükleri sizlersiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz.  

İnşallah hepiniz eğitim hayatınızı başarı ile tamamlayıp, memleketimize yararlı birer vatandaş olacaksınız, buna canı gönülden inanıyorum” dedi.

Küçük öğrenciler Başkan Topaloğlu’na ilçeye yapılan hizmetler için teşekkür etti ve çiçek verdiler. Keyifli geçen sohbetin ardından öğrenciler belediyedeki bütün servisleri gezdiler.